söndag 25 juli 2010

Hipp, hurra vad jag är bra

Har diskat "månadsdisken" (nästan - några större burkar återstår) - äckligt stolt över att jag äntligen gjort det. Tog TID! Tre glas åt gången sen kunde jag inte stå i den ställningen utan var tvungen att sätta mig... så det tog mer eller mindre hela dagen igår. Sjukt?! JA, jag VET!

Idag har jag girerat och JIPPIE det blev 500 kr över till mig och katterna och nöjena (vilka? - tvlicensen och interneträkning betald = gratis underhållning hela månaden)!!!! :-) Funderar på hur jag ska kunna göra av med så mycket pengar?!

1 paket havregryn har jag ju. Och kattsand kan man väl ta från barnens sandlåda på gården (skojar bara). Undrar om de ger bort gratis fiskrens vid "fiskehoddorna"? Fast mina katter är kräsna (läs bortskämda) så det duger bara med räkor. Pasta har jag med och kycklingfilé i frysen. Nä - det verkar inte som om jag behöver något så det blir väl till att lägga det i den stora sparhögen.....? Ha ha ha

Bjöd hem en kompis igår för att hon var hungrig och uttråkad - jag sa: kom hit vi kan dela på en fläskkarréskiva, dricka vars en irish utan grädde om du står ut att passera en intorkad kräkfläck i det dammfyllda golvet som är fullt med grus, och vi kan inte vara i köket för det luktar gamla sopor (fast inte nu längre) och rumssoffan är täckt av katthår, men du är hjärtligt välkommen hit! Hon skrattade och sa att det lät verkligen lockande!

Så jag satt ensam i min svinstia som den smutsgris jag är.

Vill tillägga att det finns ingen kräkfläck i hallen längre och soporna är kastade och disken som sagt ren. En mängd papper och reklam har också hittat sin rätta plats i återvinningen. Men min kropp är inte alls glad på mig idag.

Skämt blandat med allvar - i vilket fall som helst - ha en skön söndag, det som återstår av den!

2 kommentarer:

-Nena- sa...

Tråkigt när man har en kropp som inte alls vill som man själv vill.
Men duktig har du varit!

Kimmie sa...

Det lät ju verkligen inbjudande =)
Skönt att du fått undan disken i varje fall det fräschar ju ändå upp en del.