tisdag 19 maj 2009

Någon kommer

Idag kommer kompis C hit. Hon ska komma klockan 10, men det återstår att se. Hon är urkass på att passa tider och det var hon själv som bestämde tiden...

Hon ville att jag skulle hjälpe henne läsa något och kolla så att svenskan var rätt.

5 kommentarer:

-Nena- sa...

Vad trevligt med lite besök.
Snällt av dig att hjälpa henne så att allt är rätt.

Har också en kompis som är hopplös med tider. När det är kalas eller middag så får man säg en timme tidigare till honom och ändå kommer han försent.

Kimmie sa...

Kul med lite uppiggande besök. Hoppas hon kom någorlunda i tid.

Annica sa...

Avskyr folk som lovar komma en viss tid eller de ska ringa igen en viss dag och man står standby och ingen jäkel kommer varken ringer.
Då blir jag sne...

Hossan sa...

När klockan var halv elva ringde hon och sa att hon var sen. Öhh, ja, det märker jag.

Blir riktigt sur när folk inte kan passa tider! Och när samma människor gör likadant alltid trots att man berättat hur illa men tycker om det, då är det respektlöst av dem att fortsätta komma för sent. Men det verkar som om vissa personer inte kan lära sig. Inte ens när de själv fått bestämma tiden. (??)

Men sen hade vi trevligt trots allt. Fast hon stannade alldeles för länge och jag var helt slut i huvudet av allt hennes pratande.

Kimmie sa...

Hossan: Har som du vet också så svårt för när människor kommer för sent, 10 minuter är ok men när det blir halvtimmar och timmar då är det irriterande. Du minns säkert en av våra väninnors pojkvänner från förr som alltid kom jättesent. Blir arg bara jag tänker på honom, så många middagar som jag försökt rädda i väntan på honom.