lördag 18 april 2009

Det blev verkligen ingenting

Har inte gått utanför lägenheten en enda gång idag, jag har inte ens klätt på mig utan lullat omkring i pyjamas precis hela dagen. Tänkte gå och slänga återvinningssoporna men tyckte det var för mycket "besvär" med att ta på mig kläder bara för det. Soporna finns kvar imorgon med.

Syster ringde en gång till på kvällen och ville att jag skulle komma. Skäms lite över att jag sa nej. De ville kanske verkligen ha mitt sällskap, men jag orkade inte riktigt med det hon föreslog även om det var snällt av henne.

Jag lagade lite spaghetti med bacon och skinka, så det har jag ätit både till middag och till kvällsmat. :-)

Legat och läst. Är klar med Elisabeth George och börjat på en annan kriminalroman nu.

Var ute på balkongen ett par gånger kollade om bror kommit hem, han har fått helgjobb. Men bilen fanns inte på parkeringen.

Tittat mycket på tv, mer än vad som är normalt för mig.

Ringde och pratade med föräldrarna, min pappa som svarade och han sa att han hade mer ont än någonsin (och det brukar han säga rätt ofta) mamma var upptagen med att försöka få ut den mat hon inte ätit/äter (jag förstår inte varför hon envisas med att tro att det kan komma ut något när hon inte äter något - hon verkar fixerad vid sina toalettbesök) Jag sa att ordspråket "Äta som en höna och skita som en elefant" faktiskt inte fungerar i verkligenheten utan om man äter som en höna blir det avföring därefter och äter man inget finns det inget som behöver komma ut. (bara gaser i så fall)

Nu ska jag sova! Nu SKA jag sova! NU ska jag sova! Nu ska JAG sova! Nu ska jag SOVA!!! :-)
Hoppas att det funkar.....

2 kommentarer:

Angelsheart sa...

På något sätt låter det rätt skönt, fast jag känner mig själv: Får panik om jag inte har sysselsättning under några få timmar. Fast böcker är bra! Då kan jag faktiskt ligga i timmar jag med.

Hoppas du får sova ordentligt nu!
God Natt!

Kimmie sa...

Hoppas du får sova gott!