lördag 14 mars 2009

Sömntutor!

Varför sover alla när jag är vaken?

Det är underbart fint väder idag, solen skiner och fåglarna har kvittar sen tre imorse.
Blev helt svettig under promenaden trots att jag bara hade t-shirt och öppen jacka, ingen mössa (stort kryss i taket när det gäller mig). NU kanske det blir vår - äntligen!

6 kommentarer:

-Nena- sa...

Håller tummarna på att fallet är så.
Här har jag inte hört fågelkvitter men väl marsvinsgnag...

Hossan sa...

Nena: Sätter marsvinet igång att "Oinka" när det hör att ni börjar vakna? oink oink oink (jag tycker att deras ljud låter så)

Anonym sa...

Inget fågelkvitter, men knak o brak och ett par skuggor som rusar förbi. Det är Chili och Soda som har race.
Ha en bra lördag!

Anonym sa...

Annica: Väcker de dig med några avstamp på din sovande kropp med? Det brukar mina göra - de tar sats och sen hoppar de rakt på mig... Kanske ett "finkänsligt" sätt att säga att vi vill ha mat NUUUU?

Anonym sa...

Nja mat har de dygnet runt i torrfoder. Det är nog mest jävulskap från deras sida att hoppa på oss och när de fått oss vakna står de o hånflinar och tycker de vann igen o igen. Rena skurkarna dessa två busungar

Hossan sa...

Annica: Mina katter har också tillgång till torrfoder dygnet runt, men det maten duger liksom bara när jag inte är hemma eller om de möjligen tuggar i sig något när jag inte ser, för det händer att skålen är tom. Nej de ska har blöt mat och de tror att jag är helt senil för om jag går upp tio gånger på en natt så ställer de sig vid matskålen och ser uppfodrande på mig.... :-)